Tagrenovering i Århus og Randers

Skal du have foretaget tagrenovering i Århus, Randers eller et helt tredje sted i Østjylland? Eller skal du have en ny tagterrasse? Hos Ørsted Murerforretning nær Århus og Randers er vi eksperter inden for tagarbejde. Vi har en bred profil og kan således tilbyde en alsidig service. Den høje kvalitet og det gode håndværk, der altid er kendetegnende for vores tagrenovering, udspringer af mange års erfaring og løbende uddannelse.

Tagrenovering i ensartet høj kvalitet

Trænger dit hus til tagrenovering, kan vi effektivt hjælpe. Det samme gælder, hvis du ønsker at udnytte tagetagen til beboelse. I den forbindelse tilbyder vi at isolere gavl og tag, opsætte kviste og opmure vægge. Fælles for vores opgaver er en ensartet høj kvalitet, der ikke alene sikrer tagkonstruktionen holdbarhed og modstandsdygtighed, men også giver et flot udseende. Vi tilbyder bl.a. tagrenovering i Århus og Randers.

Er du i tvivl om din tagløsning?

Vores kompetente medarbejdere er behjælpelige med rådgivning og vejledning i forbindelse med alle typer tagprojekter. Er du således i tvivl om du trænger til en tagrenovering eller nyt tag, hjælper vi dig professionelt på vej.

Kontakt os i dag

Ring til os på 86 48 84 35 i dag og få et uforpligtende tilbud. Vi glæder os til at høre om dit projekt! Vi arbejder i hele Østjylland, herunder Århus, Randers, Grenå og Hadsten.