Stor erfaring med forskellige typer badeværelser

Trænger din bolig til et nyt badeværelse? Hos Ørsted Murerforretning har vi mange års erfaring med at bygge og renovere badeværelser – med en effektiv og kvalitetsbevidst tilgang. Med erfaring fra mange forskellige typer badeværelser er vi i stand til opfylde ethvert ønske.

Vi ser frem til at høre fra dig

Kontakt os på 86 48 84 35 og få et uforpligtende tilbud på dit badeværelse. Har du spørgsmål, hjælper vi også med uddybende information. Til vores primære arbejdsområde hører blandt andet Grenå, Randers, Hadsten og Aarhus.

Din helt egen personlige stil

Det er din personlige smag, der er udgangspunktet for vores arbejde. Det betyder med andre ord, at vi tager afsæt i dine ønsker, når vi bygger eller renoverer dit badeværelse. På den måde får et badeværelse, der afspejler din personlige stil og ikke alene giver velvære til dig, men også dine nærmeste. Velvære er et nøgleord for mange, der vil have nyt badeværelse, og vi sætter en stor ære i at sikre en helt personlig velvære for dig.

Med et bredt udvalg af armaturer, fliser og baderumsmøbler kan vi effektivt sammensætte et badeværelse efter dine ønsker og behov. Farve, rummelighed og indretning er helt op til dig.