Nyt tag Århus

Hvis du skal have et nyt tag i Århus, Randers eller et andet sted i Østjylland, står vi klar til at hjælpe dig. Ørsted Murerforretning, tæt på Århus og Randers, tilbyder rådgivning og vejledning i forbindelse med udarbejdelsen af nyt tag. Med stor erfaring inden for tagkonstruktion i Århus og Randers området, kan vi tilbyde en professionel kvalitetsløsning.

Eksperter i tagarbejde

Er du i tvivl om dit hus trænger til et helt nyt tag, har vi også stor erfaring med renovering af tage. Om du skal bruge nyt tag til nybyggeri, industri, lanbrug eller institutioner er for os underordnet. Vi favner bredt, og siden 1971 har vi leveret høj kvalitet i forbindelse med vidt forskellige byggeopgaver. Kort sagt er din konstruktion af et nyt tag, i sikre hænder hos Ørsted Murerforretning.

Er du i tvivl om dit tagprojekt?

Vores medarbejdere vil med glæde hjælpe dig med sparring omkring dit tagprojekt. På den måde kan vi hurtigt finde ud af hvorvidt du skal bruge et nyt tag eller en renovation. Vi hjælper dig professionelt og sikkert på vej.

Ring til os allerede i dag

Kontakt os på 86 48 84 35 allerede i dag og få et uforpligtende tilbud. Hvad enten dit tagprojekt er i Århus, Randers, Grenå, Hadsten eller et andet sted i Østjylland glæder vi os til at høre om det.