Murerarbejde i Randers. Det kan du få hos Ørsted Murerforretning. Vi tilbyder professionelt murerhåndværk med over 45 års erfaring. Som vi siger: “Intet er for småt til at blive gjort godt”. Når du bestiller murerarbejde hos os, begynder vi altid murerarbejdet med god planlægning. Det vil sige, at vi indhenter byggetegninger, tidspunkt for opstart af byggeprojektet samt overordnet tidsplan for byggeprojektet. Uanset, hvilket murerarbejde vi skal beskæftige os med, så bygger vi ud fra vores grundprincip: høj kvalitet til aftalt pris og starttidspunkt.

Alle vores murere er fagfolk med høj anciennitet, som sikrer dig professionelt murerarbejde.
Er du interesseret i et godt byggetilbud i Randers, så klarer vi selvfølgelig også det.
Har du bestilt murerarbejde i Randers eller omegn, udfører vi gerne totalentreprise for dig. Det gør byggeprocessen meget lettere for dig som kunde, da vi står for alle byggetegninger, byggetilladelser og underentreprenører.

Hvilket murerarbejde i Randers kan vi hjælpe dig med?

Hos Ørsted Murerforretning er vi ikke kun specialister i at udføre professionelt murerarbejde. Vi har stor erfaring med mange typer byggeprojekter.
Vi giver dig her en forsmag på, hvilke typer murerarbejde vi kan løse og gerne vil hjælpe dig med.

Murerarbejde af parcelhuse

Skal du have bygget nyt parcelhus eller lavet en tilbygning, så er vi behjælpelige med både murer- og betonarbejde. Vi kan agere som hovedentreprenør, hvor vi har et tæt samarbejde med bygherre. Vi kan også udføre restaurationsarbejde af murværk, som trænger til en kærlig hånd. Støbning af fundament er en naturlig del af vores arbejdsportefølje. Alt murerarbejde inden for badeværelser og køkken tager vi os med glæde af. Vi kan være behjælpelige med profesionelle finesser og sparring af enten ombygning eller idéer til nye løsninger.

Alment boligbyggeri

I forbindelse med murerarbejde af boligbyggeri kan vi udføre opmuringer, støbe gulve og sokler i forskallinger. Indvendige opsætninger som badeværelser og køkkener sørger vi også for.

Renovation af landbrug

Vi har meget erfaring med at være hovedentreprenør på store landbrugsbyggeprojekter i Randers. Vi udfører med glæde alt murerarbejde – både ombygning af eksisterende bygninger samt betonarbejde i forbindelse med nybyggeri.

Murerarbejde af erhvervbygninger

Mange af vores byggeprojekter er murerarbejde på specialbygninger. Graceland Randers er et godt eksempel på et specialbyggeri. Vi har udført støbning af kælderen, lavet betongulve samt opmuring af facader. Der er blevet vandskuret vægge på baghuset og lagt en fin klinkebelægning ved selve indgangspartiet til Graceland. Vi løser gerne lignende projekter inden for erhverv i Randers og omegn. En af vores specialer er også at støbe fundament til gulve i produktionshaller samt opmure kontormiljøer og kantinefaciliteter

Vindmøller

Ved opsætning af vindmøller skal der laves en solidt forankret sokkel. Vi har udført mange fundamenter til Vestas vindmøller. Der bliver bundet jern til betonfundamentet for at sikre stærk holdbarhed på vindmøllerne.

Murerarbejde og renovering af kirker

De mest almindelige mureropgaver ved renovering af kirker er at udføre kalkning og opmuring. Vi har dyb respekt for det gamle håndværk, når vi renoverer eller murer om. Vi kan også være behjælpelige med at bygge nye gravfaciliteter.

2015 var året, hvor Ørsted Murerforretning var med til at vinde prisen “Årets Byggeri”. Prisen gik til byggeriet Havnehusene på Aarhus havn. Som havnens eneste murstenshus, er det lykkedes at hylde det gode murerarbejde og almene boligbyggeri.
Vi er medlem af Dansk Byggeri. Det vil sige, at alt vores murerarbejde er dækket af Byg Garanti fem år efter, arbejdet er afsluttet. Som kunde hos os er det din garanti for høj kvalitet af murerarbejdet.