Kvalitetsbevidst og effektiv facaderenovering

Hos Ørsted Murerforretning har vi mange års erfaring med facaderenovering for private og virksomheder. Facaden er din boligs ansigt udadtil. Er den gammel og slidt, kan en facaderenovering give din bolig sit friske og flotte udseende tilbage.

Er din boligs facade slidt?

Der kan være mange grunde til, at facaden ikke ser ud, som den har gjort. Vind og vejr er en naturlig årsag, der stiller krav til facadens modstandsdygtighed. Hvad enten du bor i en villa, beboelsesejendom eller et parcelhus, kan vi effektivt hjælpe. Har du en virksomhed, stiller vi også vores ekspertise til rådighed.

Høj kvalitet og godt håndværk

Hos os er høj kvalitet og godt håndværk omdrejningspunktet for enhver facaderenovering. Det betyder, at du kan regne med en robust, holdbar og ikke mindst flot løsning. Samtidig gør vi en stor indsats for at sikre en høj service gennem dialog og klare aftaler.

Ønsker du en vurdering?

Har du spørgsmål, ønsker du uddybende information, og vil du have en vurdering af dit hus og face, er du altid velkommen til at kontakte os på 86 48 84 35. Vi arbejder blandt andet i Grenå, Randers, Hadsten og Aarhus.